Направи го сам
Лайфхакове, майсторски класове, полезни съвети, рецепти.
У дома » Различен » Занаяти » Оригами » Теменужки на перваза на прозореца
Цветята са страхотни настояще. Но не винаги е възможно и наистина желанието да купувате истински цветя, защото те изсъхват толкова бързо, но подарък, направен със собствените си ръце, ще стопли сърцето ви за дълго време.
Днес ще направим заедно голяма картичка за перваза на прозореца. Лесно и приятно е да се направи; всичко, от което се нуждаете, са канцеларски материали!
Подгответе се предварително
- Цветна хартия
- Бои и четки
- Картон
- Ножица
- Картонена кутия


Да започваме
Сега отидете в банята с парче чиста бяла хартия и я намокрете, но не се увличайте, в противен случай хартията просто ще „пълзи“. Поставете мокрото парче хартия на масата и смело капнете върху него 5 лилави точки в приблизителната позиция на листенцата на цветето.


Няколко капки и цветето е готово
Не се страхувайте да си играете с цветовете – благодарение на водата ефектът е много интересен. Не забравяйте да очертаете контурите на цветето в черно, така че венчелистчетата да са ясно видими. За да ускорите процеса на сушене, използвайте сешоар, но отново се уверете, че той не „задвижва“ водата, размазвайки боята.


Съвет за цветя
Не забравяйте да нарисувате няколко цветя с различни размери, така че по-късно да изглеждат красиви в саксия.След като цветята са изсъхнали и изрязани, залепете цветна лилава хартия на гърба.Гърнето е деликатна работа
Най-простото нещо е да направите саксия. Просто вземете правоъгълник от кафяв картон и използвайте телбод, за да създадете „тръба“. Направете малки прорези в долната част, така че елементът да може да бъде прикрепен към перваза на прозореца.Светлина в твоя прозорец...
Да, това са реплики от песен, можете да си я тананикате, докато правите прозорец от обикновена картонена кутия. Огънете го наполовина и изрежете съответните дупки. Прикрепете саксията с лепило или лента.Цветя, расте
Почувствайте се като цветар и засадете цветя в саксията си. За да направите това, поставете обикновена пластмасова мека торбичка вътре в нея, върху която ще бъдат залепени готовите флорални елементи. Оставете „подутина“ да стърчи от саксията, за да създадете 3D ефект.След цветята добавете листа, за да оживите външния вид, просто ги изрежете от зелена хартия.
Най-приятният момент
Сега можете да използвате цялото си въображение: поръсете теменужките с искри, направете завеса за прозореца и т.н. Основното е, че и младите, и старите ще се зарадват на такъв подарък, тъй като изглежда много нежно и интересно.


И нека в живота ви има повече цветя, изкуствени или истински - няма значение, основното е, че те са дадени от сърце.

Коментирайте
 • папионкаУсмихни сесмее сеИзчервяванеусмивкаотпуснат отпуснатусмивка
  сърце_очиkissing_heartцелуване_затворени_очизачервенаоблекченудовлетворенусмивка
  намигвамизплезен_език_намигащо_окоизплезен език затворени очиухиленцелуванеизплезен_езикспящ
  притесненнамръщенизмъченотворена устагримасаобърканпритихнал
  безизразеннезабавенsweat_smileпотразочарован_облекченуморенпасивен
  разочарованобърканстрахливстудена потупорствамплачаридание
  радостудивенвикуморено_лицеядосаняросттриумф
  сънливвкусномаскаслънчеви очилазамаяно_лицеимпусмихнат_имп
  неутрално_лицеno_mouthневинен
3+три=
Коментари (0)

Как да направите стойка за бормашина за ръчна бормашина от ролкова верига

Как да ремонтирате пластмасова стойка за дръжка с помощта на PET бутилка

Цветна леха от стари гуми | Направи го сам

Как да направите щипка на рулетка за точни ъглови измервания

«Направете го сами - със собствените си ръце» - сайт за интересни домашно приготвени продукти от скрап материали и предмети у дома. Стъпка по стъпка майсторски класове със снимки и описания, технологии, лайфхакове - всичко, от което се нуждае истински майстор или просто занаятчия за ръкоделие. Занаяти с всякаква сложност, голям избор от направления и идеи за творчество.

Препоръчваме за четене

Кодове за грешки на пералня