Направи го сам
Лайфхакове, майсторски класове, полезни съвети, рецепти.
У дома » Различен » Мини ваза
Толкова е хубаво, когато в една стая миришат цветя, веднага усещате свежест и приятна атмосфера наоколо. Но недостатъкът на цветята е, че въпреки че всички са красиви, те са с различни размери. Понякога е много трудно да изберете ваза, която е идеална за вашия букет цветя: тя е или твърде малка, или твърде голяма. Но въпреки това ще се съгласите, че големите цветя са по-лесни за поставяне във ваза, освен това те могат да бъдат подрязани, ако са твърде големи, но тогава какво да правите с по-малки цветя? От една страна наистина е проблем, но от друга е лесно разрешим. В крайна сметка можете да направите ваза за малки букети със собствените си ръце.
За да направите мини-ваза със собствените си ръце, трябва да се запасите със следните материали: основа за ваза (това може да бъде във формата на стара бутилка или контейнер за кисело мляко), три тесни сатенени панделки, една лента 1 сантиметър широки и дълги 1 метър, няколко красиви и плоски копчета, както и лепило.

Мини ваза


Ако сте взели форма за кисело мляко като основа за вашата ваза, тогава я освободете от различни стикери, защото тогава лентите ще залепнат лошо и впоследствие ще залепнат.Оставете сантиметър или два на дъното и след това нанесете лепило по дължината на вазата на ниво два сантиметра и залепете първата тясна сатенена панделка.След това, още по-високо сантиметър или два (в зависимост от това колко дълги са вашите панделки), залепете втората лента.Залепваме третата лента по същия начин, но поради факта, че гърлото на вазата започва да се стеснява към върха, за да скрием всички недостатъци, се нуждаем от друга лента, но по-дебела. От първата половина на тази панделка правим роза (всеки метод за създаване на тази роза е подходящ, стига да се получи красиво, защото това е една от основните украси на вашата миниатюрна ваза).Сега вземаме тази лента с готовата роза и я навиваме, като едновременно с това залепваме лентата към основата.
По принцип можете да го оставите така, но можете да добавите още бутони на различни места.Можете да вземете много копчета и да покриете цялата ваза, но няма да е същото и също ще изглежда малко фалшиво.
Залепваме копчетата на различни места и на различно разстояние.
И каква прекрасна ваза имаме!
Друго предимство на това нещо е, че може да се използва и като чаша за химикалки и моливи.Какъвто и път да изберете за вашия продукт, бъдете сигурни, че той ще се хареса и на приятелите ви, защото такова изящно нещо просто не може да остане без нужното внимание. Изглежда като миниатюра, но колко шик може да допълни вашия интериор!

Коментирайте
 • папионкаУсмихни сесмее сеИзчервяванеусмивкаотпуснат отпуснатусмивка
  сърце_очиkissing_heartцелуване_затворени_очизачервенаоблекченудовлетворенусмивка
  намигвамизплезен_език_намигащо_окоизплезен език затворени очиухиленцелуванеизплезен_езикспящ
  притесненнамръщенизмъченотворена устагримасаобърканпритихнал
  безизразеннезабавенsweat_smileпотразочарован_облекченуморенпасивен
  разочарованобърканстрахливстудена потупорствамплачаридание
  радостудивенвикуморено_лицеядосаняросттриумф
  сънливвкусномаскаслънчеви очилазамаяно_лицеимпусмихнат_имп
  неутрално_лицеno_mouthневинен
4 минус едно =
Коментари (0)

Ръчно изработен сапун “Катранен” | Направи го сам

Как сами да заварявате тънък метал с дебелина 1 мм, без да го изгаряте

Как да си направим power bank с фенерче от спринцовка и батерия

Играчка за кафе “Котка Рибар” | Направи го сам

«Направете го сами - със собствените си ръце» - сайт за интересни домашно приготвени продукти от скрап материали и предмети в домашни условия. Стъпка по стъпка майсторски класове със снимки и описания, технологии, лайфхакове - всичко, от което се нуждае истински майстор или просто занаятчия за ръкоделие. Занаяти с всякаква сложност, голям избор от направления и идеи за творчество.

Препоръчваме за четене

Кодове за грешки на пералня