Направи го сам
Лайфхакове, майсторски класове, полезни съвети, рецепти.
У дома » Занаятчийски техники » плетене » Плетене на една кука » Удобен плетен органайзер за кошница за дребни вещи
Всяка ръкоделие цени реда на работното си място. Творчеството е нещо, което обича новите неща. Различни нови идеи се развиват в придобиването на нови малки неща, които няма къде да се съхраняват. За да почистите и организирате работното си място, днес ще ви науча как да изплетете удобна кошница органайзер.

Ще имаш нужда:
- Дебели конци за основата. Взех два контрастни нюанса на дебела прежда;
- По-тънък, но достатъчно здрав конец за връзване;
- Кука с подходящ размер;
- Ножица.

Удобен плетен органайзер за кошница за дребни вещи


Така че кошницата първоначално няма дупка, започваме да я плетем от цикъл amigurumi.Нашият първи ред ще се състои от шест единични плетения на една кука. След това затягаме цикъла amigurumi и свързваме последната колона с първата. След това прилагаме нишка за основа и започваме да я завързваме.Връзваме с обикновени единични плетения на една кука, като ги правим два пъти във всяка колона на първия ред. Свързваме последната колона на всеки ред с първата с обвързваща линия. Трябва да изглежда като кръг.Трябва да разширим дъното на нашата кошница равномерно.Към всеки нов ред трябва да се добавят шест нови бримки, като се разпределят равномерно по реда. Например нашият втори ред се състоеше от 12 бримки, тъй като плетехме всяка нова бримка два пъти във всяка бримка от първия ред. В третия ред трябва да изплетете две бримки, но не всички, а през една бримка от предишния ред. И така нататък във възходящ ред.Разширете дъното до размера, който искате да направите кошницата. Правя го малък.След това не добавяме повече и плетем до необходимото ниво.
Последният ред трябва да бъде свързан с дръжките. Изработени са от основна нишка. Повдига се с размера на дръжката и продължаваме да плетем по-надолу в реда с конеца за връзване.Когато коланът отново достигне дръжката, той трябва да бъде вързан.
Направете три реда между дръжките с конец. Така дръжката и тези три реда ще бъдат с еднаква ширина и ще образуват една лента. Трябва да получите малка, просторна кошница като тази.Може да се използва за съхранение на топки и инструменти или понякога да се изважда като чанта. И ако изплетете такава кошница с основа от канап и по-голям размер, тогава тя ще се окаже по-солидна и идеална за съхранение на бельо в килера, организиране на детски играчки или други предмети. Ето как със собствените си ръце можете да създадете уют и ред в дома си.
Коментирайте
 • папионкаУсмихни сесмее сеИзчервяванеусмивкаотпуснат отпуснатусмивка
  сърце_очиkissing_heartцелуване_затворени_очизачервенаоблекченудовлетворенусмивка
  намигвамизплезен_език_намигащо_окоизплезен език затворени очиухиленцелуванеизплезен_езикспящ
  притесненнамръщенизмъченотворена устагримасаобърканпритихнал
  безизразеннезабавенsweat_smileпотразочарован_облекченуморенпасивен
  разочарованобърканстрахливстудена потупорствамплачаридание
  радостудивенвикуморено_лицеядосаняросттриумф
  сънливвкусномаскаслънчеви очилазамаяно_лицеимпусмихнат_имп
  неутрално_лицеno_mouthневинен
3+три=
Коментари (0)

Как да си направим течен диод от лъжица, вода и сода

Как да завържем паракордов шнур за раница, така че да се разплете за секунда

Направи си сам ходови светлини на един чип

Плюшено мече | Направи го сам

«Направете го сами - със собствените си ръце» - сайт за интересни домашно приготвени продукти от скрап материали и предмети в домашни условия. Стъпка по стъпка майсторски класове със снимки и описания, технологии, лайфхакове - всичко, от което се нуждае истински майстор или просто занаятчия за ръкоделие. Занаяти с всякаква сложност, голям избор от направления и идеи за творчество.

Препоръчваме за четене

Кодове за грешки на пералня