Направи го сам
Лайфхакове, майсторски класове, полезни съвети, рецепти.
У дома » Занаятчийски техники » живопис » Витражи » Ваза "Ориенталска приказка"
Ваза "Ориенталска приказка"Сега магазините са пълни с всякакви занаяти, които можете да използвате, за да украсите апартамента си. Но винаги е хубаво да имате красиви, стилни неща в дома си, направени със собствените си ръце и още по-добре, направени заедно с вашите деца (или внуци). Независим избор занаяти за предпочитане, защото има възможност за избор на самия занаят, неговите цветове, материали за неговото производство. След като сте решили да направите това или онова нещо, вие предварително ще определите мястото му във вашия апартамент, ще го направите в съответствие с общия стил на стаята, вашия вкус и ще покажете това, което ви харесва.
Днес ви предлагаме да нарисувате голяма стъклена ваза за цветя. В момент, в който няма букет от рязани цветя, може да се използва като поставка за саксийни растения или като контейнер за ярки топки прежда или детски малки топки. Само ако в къщата има малки деца или за боядисване на предмети с деца, по-добре е да вземете такава ваза от нечупливи материали (пластмаса, пластмаса). Не е нужно да използвате ваза за рисуване: може да искате да нарисувате дървена кутия, бутилка с необичайна форма, керамична саксия или саксия. Изборът за въображение е голям.
За работа ще ни трябва:
стъклена ваза
чистачка
акрилни бои и контури
акрилен лак
молив
тясна лента хартияЗавършване на работата/

Нека вземем решение за избора на дизайн или мотив за работата. В нашия случай това са покривите на къщи и минарета на източен приказен град. Вземете лента хартия с очакваната ширина, можете да измерите обиколката на гърлото на вазата или можете да приложите дизайна на отделно направени фрагменти. Използвайте копирна хартия, за да приложите дизайн върху хартия или го нарисувайте с молив. Залепете го в ъглите с тиксо вътре във вазата.Сега нека да продължим директно към рисуването. Ние очертаваме всички граници на нашата картина с тънки акрилни контури.След като проследим всички линии с молив, ние ги изстискваме върху палитрата - това може да бъде обикновена найлонова торбичка или мултифора - акрилни бои. Можете да използвате или чисти цветове, или да ги смесвате, за да създадете други. Основното е, че рисунката се оказва ярка и цветна по ориенталски начин.С помощта на тънка четка рисувайте зоните вътре в очертаните контури. Така рисуваме цялата рисунка; ако сте рисували на фрагменти, залепете картината върху празно място и повторете целия процес.
Акрилните бои изсъхват бързо, но е по-добре да оставим нашия продукт да престои няколко часа, след което покриваме рисунката с лак. Можете да боядисате цялата повърхност на вазата по този начин или да направите друга лента от шарката на дъното. Направете както искате - дайте пълна воля на въображението и въображението си!
Коментирайте
 • папионкаУсмихни сесмее сеИзчервяванеусмивкаотпуснат отпуснатусмивка
  сърце_очиkissing_heartцелуване_затворени_очизачервенаоблекченудовлетворенусмивка
  намигвамизплезен_език_намигащо_окоизплезен език затворени очиухиленцелуванеизплезен_езикспящ
  притесненнамръщенизмъченотворена устагримасаобърканпритихнал
  безизразеннезабавенsweat_smileпотразочарован_облекченуморенпасивен
  разочарованобърканстрахливстудена потупорствамплачаридание
  радостудивенвикуморено_лицеядосаняросттриумф
  сънливвкусномаскаслънчеви очилазамаяно_лицеимпусмихнат_имп
  неутрално_лицеno_mouthневинен
4 минус едно =
Коментари (0)

Модификация на фенер (от батерии ААА на батерия 18650)

Как да направите гравиране върху острие със собствените си ръце

Как да си направим кръгли дървени пръчки: просто оборудване „направи си сам“.

Обемна валентинка от сатенени панделки | Направи го сам

«Направете го сами - със собствените си ръце» - сайт за интересни домашно приготвени продукти от скрап материали и предмети в домашни условия. Стъпка по стъпка майсторски класове със снимки и описания, технологии, лайфхакове - всичко, от което се нуждае истински майстор или просто занаятчия за ръкоделие. Занаяти с всякаква сложност, голям избор от направления и идеи за творчество.

Препоръчваме за четене

Кодове за грешки на пералня