Направи го сам
Лайфхакове, майсторски класове, полезни съвети, рецепти.
У дома » Различен » За деца » Развиващ панел
Влизайки в магазин за играчки, очите ви се разширяват от разнообразието и широчината на избора. Ценовият диапазон също варира значително. Въпреки това играчките, направени със собствените си ръце, винаги са приоритет на детето. Без значение колко красива е фабричната играчка, нещото, създадено от ръцете на майката, е изпълнено с цялата любов и грижа. Обикновено децата усещат това на някакво подсъзнателно ниво.
Играчката, представена в този майсторски клас, не може да се намери в нито един магазин. Въпреки това се радва на голяма любов и интерес сред малките деца.
Тази дъска е предназначена предимно за момчета, тъй като включва всякакви железни gizmos. Все пак направих собствено образователно пано за дъщеря ми. След като се научи да ходи, всички контакти, ключове и врати „заживяха нейния живот“. Забелязвайки интерес към подобни неща, реших да събера всичко, което предизвиква дивата й наслада на едно място - на дъската.
И така, какво ви е необходимо, за да създадете панел за разработка?
Първо, разбира се, основата, т.е. дъска, на която ще бъде закрепено всичко. Всеки може сам да избере размерите му. Взех този, който намерих от една стара стена. Едностранно е лакиран.

ПДЧ


На второ място, всички видове аксесоари: куки, звънци, копчета, ключове, дръжки, вериги, примки, резета и др. Когато отидете в магазин за техника, ще изберете това, което ви хване окото. Също така ви съветвам да потърсите из къщата. Със сигурност нещо, което може да се поправи, ще хване окото ви, например неработещ часовник или ключодържатели.

контакти ключове болтове


Трето, малки правоъгълни дъски, които ще се използват за малки врати.

дъски


Четвърто, различни декорации, стикери и картинки. Всичко, за да бъде паното цветно и весело (все пак е детско).

Снимки


И така, въоръжени с всичко необходимо, нека започнем.
1) Покриваме малки дъски със самозалепващо се цветно фолио. Завинтваме резето и куката към тях. Помолих съпруга си да направи това, тъй като не знам как да държа отвертка в ръцете си. След това завинтвам пантите към ъгъла на основата и закрепвам тези врати. Сега те се отварят и затварят.

завийте го


2) Завинтвам друго резе, кука и три дръжки. На дръжките прикрепям верижки от стара чанта, която ми беше жал да изхвърля. (Но колко полезно беше във времето). Към другата дръжка прикрепям верига от ключодържател, който лежи из къщата. Халката в края може да се наниже на кука.

завийте го

завийте го


3) Намерих фитинги от същата стара стена в плевнята, които също прикрепих към панела (можете да натиснете бутоните отстрани, те щракат).

събиране на дъската


4) Отделно трябваше да се занимавам със звънеца, кабела от контакта и щепсела. Работата е там, че кабелът беше твърде дебел, така че трябваше да го закрепя с лепило Supermoment. Според моята идея щепселът трябва да се постави в контакта.

сглобяване на панел за развитие


5) Също така върху „супер момента“ поставяме бутон за звънец, превключвател и стар неработещ часовник.

завийте го

превключвател


6) След като инсталирахме всичко, преминаваме към последния етап: декорация. След като събрахме различни снимки и пощенски картички, ние ги залепяме на дъската в свободните места.Изрязах цифри от двойнозалепващо тиксо и ги залепих. Воала, сега дъската става много по-забавна!

Направи си сам образователен панел


Нашият панел за разработка е готов. Дъщеря ми обича да играе!
Коментирайте
 • папионкаУсмихни сесмее сеИзчервяванеусмивкаотпуснат отпуснатусмивка
  сърце_очиkissing_heartцелуване_затворени_очизачервенаоблекченудовлетворенусмивка
  намигвамизплезен_език_намигащо_окоизплезен език затворени очиухиленцелуванеизплезен_езикспящ
  притесненнамръщенизмъченотворена устагримасаобърканпритихнал
  безизразеннезабавенsweat_smileпотразочарован_облекченуморенпасивен
  разочарованобърканстрахливстудена потупорствамплачаридание
  радостудивенвикуморено_лицеядосаняросттриумф
  сънливвкусномаскаслънчеви очилазамаяно_лицеимпусмихнат_имп
  неутрално_лицеno_mouthневинен
4 минус едно =
Коментари (0)

Папка за брачно свидетелство | Направи го сам

Прост автоматичен регулатор | Направи го сам

Рецепта за скумрия на скара

Ръчно изработен сапун “Катранен” | Направи го сам

«Направете го сами - със собствените си ръце» - сайт за интересни домашно приготвени продукти от скрап материали и предмети в домашни условия. Стъпка по стъпка майсторски класове със снимки и описания, технологии, лайфхакове - всичко, от което се нуждае истински майстор или просто занаятчия за ръкоделие. Занаяти с всякаква сложност, голям избор от направления и идеи за творчество.

Препоръчваме за четене

Кодове за грешки на пералня