Направи го сам
Лайфхакове, майсторски класове, полезни съвети, рецепти.
Поровете, както и други домашни любимци, различни от кучета, обичат да спят на уединено място. За да е по-удобно за вашия пор да спи в клетката си, можете да му направите къща със собствените си ръце. Разбира се, можете да го купите в магазин, но не е надежден. Къща за пор в обикновен отдел за домашни любимци ще струва най-малко 500 рубли и никой не може да гарантира дълголетието му. Много често тези животни гризат и разкъсват специални предмети, закупени за тях на скъпа цена. Ще ви кажем как да спестите пари от покупката си. Ако е възможно да се направи дървена къща, тогава това е най-надеждният вариант, но трудоемък. Ще ви трябват пирони, дървен материал и чук. Начертаваме оформление върху плоски дървени плочи и го изрязваме с трион. Свържете дървените части заедно с малки пирони. Използвайте мозайката, за да изрежете прозорците.

Направи си сам къща за порове


Ако няма дървен материал, можете да го направите по-просто - да шиете къща. Най-добре е да използвате картон като основа. По-лесно е да ги изрежете и къщата ще бъде по-надеждна. Начертаваме елементите на къщата на хартия и ги покриваме с плат. Можете да поставите малко паралон под тъканта за мекота. Елементите, покрити с плат, могат лесно да се сглобят заедно чрез зашиване на краищата. Всеки може да направи такава къща, но тя не е издръжлива.Най-вероятно порът ще го сдъвче, но всичко зависи от поведението на вашето животно.

Направи си сам къща за порове


Най-простият и бърз вариант за къща е кутия. Взимаме всяка кутия от обувки, домакински уреди или нещо друго. Изрязахме прозорците с ножица. Тази кутия няма да издържи дълго. Не го поставяйте там, където вашият пор може да отиде до тоалетната, за да не се намокри. За да укрепите кутията, можете да я увиете с лента, ще продължи по-дълго.

Направи си сам къща за порове
Коментирайте
 • папионкаУсмихни сесмее сеИзчервяванеусмивкаотпуснат отпуснатусмивка
  сърце_очиkissing_heartцелуване_затворени_очизачервенаоблекченудовлетворенусмивка
  намигвамизплезен_език_намигащо_окоизплезен език затворени очиухиленцелуванеизплезен_езикспящ
  притесненнамръщенизмъченотворена устагримасаобърканпритихнал
  безизразеннезабавенsweat_smileпотразочарован_облекченуморенпасивен
  разочарованобърканстрахливстудена потупорствамплачаридание
  радостудивенвикуморено_лицеядосаняросттриумф
  сънливвкусномаскаслънчеви очилазамаяно_лицеимпусмихнат_имп
  неутрално_лицеno_mouthневинен
5+две=
Коментари (0)

Инструкции за ремонт, интересни прегледи на оборудване, устройства за разглобяване | Страница 7

Извличаме злато от радиокомпоненти със собствените си ръце

Много проста рецепта за домашна шунка

Как да направите щанга със собствените си ръце

«Направете го сами - със собствените си ръце» - сайт за интересни домашно приготвени продукти от скрап материали и предмети в домашни условия. Стъпка по стъпка майсторски класове със снимки и описания, технологии, лайфхакове - всичко, от което се нуждае истински майстор или просто занаятчия за ръкоделие. Занаяти с всякаква сложност, голям избор от направления и идеи за творчество.

Препоръчваме за четене

Кодове за грешки на пералня