Направи го сам
Лайфхакове, майсторски класове, полезни съвети, рецепти.
У дома » Настояще » Направи си сам подаръци » Кошница във формата на сърце
Свети Валентин наближава. Много хора искат да зарадват половинката си с нещо специално и необичайно. Искам да ви покажа колко обикновено и познато може да бъде то за всички настояще направи го оригинален. Ние ще направим красива кошница във формата на сърце, в която можете да декорирате подарък по интересен начин.

Какво ще ви трябва за работа:
 • Картон, трябва да изрежете сърце от него.
 • Лист цветна или бяла хартия за дъното на кошницата.
 • PVA лепило.
 • Конци, всякакви, по ваш вкус. Основното е, че те са плътни, но не много дебели.
 • Перфоратор.


необходими за работа


Първото нещо, което трябва да направим, е да изрежем сърце от картон. Трябва да има „крака“, които ще огънем и увием с конец. Трябва да изрежем два „крака“ отделно, в допълнение към тези около сърцето.

изрежете сърце от картон


Сега започваме да правим дупки във всеки „крак“ с перфоратор. Нанасяме перфоратора така, че отворът да е отгоре, на около 3-5 милиметра от ръба на „крака“.

направете дупки с перфоратор


Двата „крака“, които изрязахме отделно, се залепват на място. Това място обикновено се намира в завоя на двете половини на сърцето, там не е възможно да се направят „крака“ от самото сърце, но те са необходими там, за да стане кошницата красива, с равни страни.Залепваме „краката“ с обикновена лента или маскираща лента или дори хартия с лепило. Така или иначе ще скрием този момент под лист хартия.

Залепете лапите с тиксо


Сега огъваме всички „крака“ и изрязваме сърце от цветна или бяла хартия. Залепваме изрязаното сърце на дъното на кошницата, за да скрием местата, където сме залепили липсващите крака към основата и като цяло да направим дъното на кошницата по-привлекателно.

огънете всички лапи


Нека започнем да тъчем нашата кошница. Вмъкваме края на конеца между двата крака, можете да го залепите с лепило към един от тях. Можете също така да не лепите, а просто да започнете да навивате конеца върху другите крака; краят в крайна сметка ще се скрие под нишките. Навиваме конеца първо от предната страна на единия „крак“, след това от грешната страна и така нататък. Всеки път, когато нанизвате нов ред, притискайте нишките на предишния ред надолу, за да стегнете навиването. Тогава кошницата ще се окаже хомогенна и картонът няма да прозира през конеца. В моя случай обаче синият конец изглежда добре до кафеникавия картон, но това не е придобит вкус. По-добре е, разбира се, нишката да лежи плътно и напълно да скрие картона.

Нека започнем да тъчем нашата кошница


Увиваме картона, докато стигне до дупките. Сега започваме да навиваме конеца и да увиваме краищата на „крачетата“, така че да получим красив кант на кошницата, без картонът да стърчи. Може да има колкото желаете слоеве навиване на върха, основното е, че ви харесва.

Опаковъчен картон


Когато приключите с навиването, ние скриваме края на конеца в тъкането на кошницата с помощта на кука или игла за плетене.

Кошница във формата на сърце


Резултатът е толкова сладка кошница, в която можете да изсипете бонбони, които вашата половинка обича или друг подарък, който сте подготвили.Да подарите нещо в такава опаковка ще бъде много по-приятно и човекът, когото обичате, определено ще го оцени.
Коментирайте
 • папионкаУсмихни сесмее сеИзчервяванеусмивкаотпуснат отпуснатусмивка
  сърце_очиkissing_heartцелуване_затворени_очизачервенаоблекченудовлетворенусмивка
  намигвамизплезен_език_намигащо_окоизплезен език затворени очиухиленцелуванеизплезен_езикспящ
  притесненнамръщенизмъченотворена устагримасаобърканпритихнал
  безизразеннезабавенsweat_smileпотразочарован_облекченуморенпасивен
  разочарованобърканстрахливстудена потупорствамплачаридание
  радостудивенвикуморено_лицеядосаняросттриумф
  сънливвкусномаскаслънчеви очилазамаяно_лицеимпусмихнат_имп
  неутрално_лицеno_mouthневинен
3+три=
Коментари (0)

Какво трябва да знаете за гел лаковете? Приложение у дома. | Направи го сам

Занаятчийски техники | Страница 2 | Направи го сам

Как да направите хидроизолационна импрегнация за бетон със собствените си ръце

Направи си сам снегорин от храсторез

«Направете го сами - със собствените си ръце» - сайт за интересни домашно приготвени продукти от скрап материали и предмети в домашни условия. Стъпка по стъпка майсторски класове със снимки и описания, технологии, лайфхакове - всичко, от което се нуждае истински майстор или просто занаятчия за ръкоделие. Занаяти с всякаква сложност, голям избор от направления и идеи за творчество.

Препоръчваме за четене

Кодове за грешки на пералня